jijdoethet.nl

Inleiding

"Jij Doet Het!"

"Jij Doet Het!"

 

Help jezelf af van pijn, stress, angsten, fobieën, elke andere klacht of leer hoe er mee om te gaan.

Leer voor jezelf op te komen en bouw daardoor (nog) meer zelfvertrouwen op.

 

Voor het begeleiden bij afvallen of begeleiding bij stoppen met roken maar ook voor een ontspanningsmassage kun je bij “Jij doet Het!” terecht.

 

Mijn naam is Martin de Leeuw. Ik werk vanaf mijn 19e al met mensen. Door de verschillende opleidingen te volgen en deze met elkaar te combineren heb ik veel mensenkennis opgedaan en kan ik mij goed in diverse situaties inleven. Dit geeft mij de kracht en energie om jou te helpen. Jouw zelfvertrouwen te versterken en daarmee alle mogelijke klachten op te ruimen of hanteerbaar te maken. In de loop der jaren heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld om jou erbij te helpen om van jouw klachten af te komen, ze te verlichten of hanteerbaar te maken.

 

Ik zie mijzelf dan ook als katalysator, het knopje dat bij jou aangezet moet worden.
Weet dat jij het doet! Ik kan je hierin coachen en/of begeleiden. Omdat jij het doet hangt het af van jouw inzet, hoe snel en effectief de behandeling verloopt.

 

Mijn opleidingen:

Ziekenverzorging, A-Verpleging, Dialyse verpleegkundige opleiding, sportmassage, ontspanningsmassage, Reiki, Therapeutic Touch (T.T), Quantum Touch (Q.T.), Chakra Transformatie behandeling 2012 Energie waarna vernieuwde vorm van Regressie,  en Touch of matrix (T.O.M.)

Jij bepaalt welke behandelingsvorm jij wilt.

 

Schrijf wat bij "Ervaringen van Clienten" op de site. Een email invullen is niet nodig. Bedankt!

 

Praktijk aan huis in Hoofddorp.

Bel voor meer informatie: 06-44 77 03 18 of mail: martindeleeuw@jijdoethet.nl